tag:blogger.com,1999:blog-5718158064945620374.post3947425210171599415..comments2024-02-06T08:00:18.942+03:00Comments on parslar: KÖY TAVUĞU PİŞİRMEparshttp://www.blogger.com/profile/03018763463269715469noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5718158064945620374.post-67251768698691728092013-08-22T18:15:56.295+03:002013-08-22T18:15:56.295+03:00Ahmet Bey, sadece onlar değil evde ortaya çıkan bü...Ahmet Bey, sadece onlar değil evde ortaya çıkan bütün sebze ve meyve artıklarını ben hobi bahçesinde toprağa karıştırarak değerlendiriyorum. Böylelikle bahçedeki organik madde artıyor.<br />Eğer bahçeniz yoksa saksılarda değerlendirmek için kompost yapabilirsiniz. Kolay gelsin.parshttps://www.blogger.com/profile/03018763463269715469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5718158064945620374.post-70077217302166809682013-08-22T12:21:49.478+03:002013-08-22T12:21:49.478+03:00Sayın Parslar;
Bilgiler için çok teşekkürler. Tav...Sayın Parslar; <br />Bilgiler için çok teşekkürler. Tavuğu beklettiğimiz suya ilave ettiğimiz, soğan, sarımsak, limon ve diğer malzemeyi, tavuğu bu sudan çıkardıktan sonra nasıl değerlendiriyoruz. <br /><br />Saygılar.<br /><br />Ahmet CengizAnonymousnoreply@blogger.com