parslar

Sayfalar

▼
15 Şubat 2020 Cumartesi

›
Bu ay da Hellim peyniri ve Krem Peynirinin yapılışını anlatacağız, diğer konuların yanında

›
Önce Mozzarella atölyesi sonrasında da Güvenli Gıda ve Güvenli Gıdaya Ulaşım konusunu konuştuk. İstanbul Permaültür Kolektifi düze...
18 Ocak 2020 Cumartesi

PROBİYOTİK BEYAZ PEYNİR ATÖLYESİ

›
10 Aralık 2019 Salı

GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM

›
GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM “ 2018 yılında BİFED (Bozcaada İnternational Festival of Ecological Documantary-Bozcaada Uluslara...
1 yorum:
12 Şubat 2018 Pazartesi

MOZARELLA PEYNİRİ ATÖLYESİ

›
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.