parslar
Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
CEVİZ
TOHUM
TARIM TAKVİMİ
PROJELER
DENEMELER
ETKİNLİKLER
HAKKIMIZDA
▼
15 Şubat 2020 Cumartesi
›
Bu ay da Hellim peyniri ve Krem Peynirinin yapılışını anlatacağız, diğer konuların yanında
›
Önce Mozzarella atölyesi sonrasında da Güvenli Gıda ve Güvenli Gıdaya Ulaşım konusunu konuştuk. İstanbul Permaültür Kolektifi düze...
18 Ocak 2020 Cumartesi
PROBİYOTİK BEYAZ PEYNİR ATÖLYESİ
›
10 Aralık 2019 Salı
GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM
›
GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM “ 2018 yılında BİFED (Bozcaada İnternational Festival of Ecological Documantary-Bozcaada Uluslara...
1 yorum:
12 Şubat 2018 Pazartesi
MOZARELLA PEYNİRİ ATÖLYESİ
›
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle