parslar

Sayfalar

  • Ana Sayfa
  • CEVİZ
  • TOHUM
  • TARIM TAKVİMİ
  • PROJELER
  • DENEMELER
  • ETKİNLİKLER
  • HAKKIMIZDA

12 Ocak 2017 Perşembe

MOZARELLA ATÖLYESİ

Gönderen pars zaman: 1/12/2017 10:17:00 ÖS
Bunu E-postayla GönderBlogThis!X'te paylaşFacebook'ta PaylaşPinterest'te Paylaş
Etiketler: evde mozarella yapımı, mozarella atölyesi, MOZARELLA peyniri nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sonraki Kayıt Önceki Kayıt Ana Sayfa
Mobil sürümü görüntüle
Kaydol: Kayıt Yorumları (Atom)

GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM

GÜVENLİ GIDA VE GÜVENLİ GIDAYA ULAŞIM

BALKON BAHÇEMİZ

BALKON BAHÇEMİZ

HOBİ BAHÇEMİZ

HOBİ BAHÇEMİZ

ÇİFTLİK BAHÇELERİMİZ

Her yıl çiftlikte ekip diktiklerimizi aşağıda görüntülemeye çalıştım.

2009 YILI BAHÇEMİZ

2009 YILI BAHÇEMİZ

2010 YILI BAHÇEMİZ

2010 YILI BAHÇEMİZ

2011 YILI BAHÇEMİZ

2011 YILI BAHÇEMİZ

2012 YILI BAHÇEMİZ

2012 YILI BAHÇEMİZ

2013 YILI BAHÇEMİZ

2013 YILI BAHÇEMİZ

2014 BAHÇESİNİ HAZIRLIYORUM

2014 BAHÇESİNİ HAZIRLIYORUM

TOHUMLARI TOPLAMA

1. Tohum nedir?
2. Tohum nasıl oluşur?
3. Mevsimsel bitkiler
4. Tohumun döllenmesi
5. Anaç seçimi
6.
Tohumları toplama
7.
Tohumları kurutma
8.
Tohumları saklama
9.
Tohumları deneme
10. Ispanaktan tohum alma
11. Bezelyeden tohum alma
12. Fasulyeden tohum alma
13. Havuçtan tohum alma
14. Kerevizden tohum alma
15. Yerfıstığından tohum alma
16. Patlıcandan tohum alma
17. Biberden tohum alma
18. Maydanozdan tohum alma
19. Maruldan tohum alma
20. Kabaktan tohum alma
21. Domatesten tohum alma
22. Soğandan tohum alma
23. Bamyadan tohum alma
24. Semizotundan tohum alma
25. Acurdan tohum alma
26. Karalahanadan tohum alma
27. Tohumların böceklenmesini önleme

TOHUMLARIMIZIN BİR SERÜVENİ

TOHUMLARIMIZIN BİR SERÜVENİ
Bozcaada'da Zeki Hoca'nın tohumlarımızla yarattığı güzellikleri görmek için tıklayın!

GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ORGANİK DOMATES YETİŞTİRME

GELENEKSEL YÖNTEMLERLE ORGANİK DOMATES YETİŞTİRME
E-KİTAP !!!!!... (çok yakında yayına vereceğim)

Translate

Bu Blogda Ara

Popüler Yayınlar

  • EVDE BEYAZ PEYNİR YAPIMI
    Evde nasıl peynir yapılır? Son üç-beş ayımı buna takmış durumdayım. Yapmadım da değil. Beyaz peynir ve kaşar peyniri yaptım. Nasıl mı...
  • 2012 YILI BAHÇEMİZ
    17 MART 2012 Dün İstanbul'da havayı güneşli görünce tohum ekmeye soyundum. Şu sıralar geç çimlenen ve büyüyen patlıcan ve biber toh...
  • PASTÖRİZE EDİLMİŞ SÜT İLE PEYNİR YAPIMI
    PASTÖRİZASYON NEDİR? Pastörizasyon, bazı gıdaların içindeki zararlı şeyleri yok edip uzun süreli kullanımlarda insan sağlığına tehl...
  • 2013 BAHÇEMİZİ BERABER HAZIRLAYALIM MI?
    Bu sene Çorlu'daki çiftliğimde son sene. Muhtemelen seneye o çiftlik yok olacak. Ben ise ne yapacağımı bilmiyorum. Ama bildiğim şey bu ...
  • EVDE KAŞAR PEYNİRİ YAPIMI
    Evde kaşar peyniri yapımı, telemenin elde edilmesine kadar beyaz peynir yapımı gibidir. Beyaz peynir yapımını, teleme elde edilinceye...
  • DOMATESTE DİP ÇÜRÜMESİ
    Domates Çiçek Sonu Çürüklüğü (Blossom End Rot) (BER) Amatör domates yetiştiricilerinin başta gelen sorunu tam meyvelerin olgunlaşmaya baş...
  • KABAKTAN TOHUM ALMA
    KABAKTAN TOHUM ALMA (Cucurbita) KABAK Tek yıllıktır. Bitki üzerinde erkek ve dişi çiçekler ayrı ayrı bulunur. Genellikle arılarla...
  • SÜT ANALİZİ
    ÖNEMLİ NOT: Bu araştırma sadece ve sadece benim bilgilerime, okuduklarıma ve tecrübelerime dayanarak yaptığım bir araştırmadır. Doğru ...
  • SOĞANDAN TOHUM ALMA
    SOĞANDAN TOHUM ALMA (Allium Cepa) İki yıllıktır. Arılarla döllenir. İkinci yıl küçük siyah tohum verir.  Saflığın korunabilmesi için...
  • 2011 YILI BAHÇEM
    2011'e az bir zaman kaldı. Çiftliği, bahçesi, balkonu, saksısı, kısaca tohum ekecek bir karış toprağı bulunan herkes! Beraberce bir mace...

TOHUM

TOHUM

DİĞER KONULAR

* Domateste dip çürümesi
*
Periyodik tabiat olayları
*
Yarma aşı, Omega aşı
* Bitki çiçeklerinin resimleri
* Herbisit
* Böcek öldürme ilacı
* Sebze yetiştirme yarışması
* GDO


TRT-2'nin çekimi.

TRT-2'nin çekimi.
Videoyu izlemek için resmi tıklayınız !

MAKALE-KONUŞMA-SÖYLEŞİ

1. Muzaffer İzgü'den ( Buğday )
2. Gila Benmayor'dan ( Tarım-Zeytin )
3. Prof. Demirkol-1 ( Yağ-GDO )
4. Prof. Demirkol-2 ( Yağ-Şeker )
5. Prof. Demirkol-3 ( Şeker-Su )
6. Mine Şenocaklı-1 ( Süt-Yoğurt)
7. Mine Şenocaklı-2 ( Kısırlık )
8. Mine Şenocaklı-3 ( Tavuk )
9. Mine Şenocaklı-4 ( Açlık-Kuraklık )
10. Mine Şenocaklı-5 ( Protein-Demir )
11. Mine Şenocaklı-6 ( Kansızlık-Omega 3 )

İzleyiciler

Abone Ol:

Kayıtlar
Atom
Kayıtlar
Yorumlar
Atom
Yorumlar
Bu blogtaki resimlerin hepsi tarafımdan çekilmiştir. Yazılar çeşitli kaynaklardan faydalanılarak, tecrübelerimin eklenmesiyle, dostlarımdan aldığım bilgilerle derlenmiştir. Herkes bu kaynaklardan dilediği gibi yararlanabilir; faydalanılacak bilgilerde kaynak belirtilmesi dileğimdir. Ancak blogtaki bilgilerin kullanılmasından meydana gelebilecek olumsuzluklardan veya zararlardan mesul tutulamayacığımı belirtirim. Nejat PARS.



Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı

İZLEYEN ÜLKELER (24 Ekim 2012'den sonra)

Flag Counter
Harikalar Tic. teması. Blogger tarafından desteklenmektedir.